Arcelor Mittal SIH Lindab, Astron - Csarnok építés
Tervezés, Finanszírozás, Generál kivitelezés
   

 
     
 
SIH Hő- és füstelvezető kupolák
EOLHIS
EOLHIS DV
EOLHIS tetőkibúvó
VENTHURIS
VENTHURIS beépítési segédlet
SODILIGHT dongák
SODILIGHT különleges kupolák
 
Hő- és füstelvezető rendszerek kötelező felülvizsgálatai és karbantartási munkái
 
Kérdezzen! És mi azonnal válaszolunk!
 
Arcelor Mittal
 
ASTRON csarnok építés
 
SIH
 
 
Hírek
Élhajlított elemek
 
LINDAB ereszcsatorna rendszerek
 
Csarnoképítés - Huszárik stúdió
 
Csarnoképítés - Huszárik stúdió
 
Csarnoképítés - Konferencia
 
Csarnoképítés - Kivitelezési hibák, azok javításai és az extra költségek
 
Tevékenységeink
Csarnoképítés
Astron csarnok építés

 

Raktárépítés

 

Sportcsarnok építés

 

Acél csarnoképítés

 

Vasbeton csarnoképítés
Mélyépítés
  Útépítés

 

Közműépítés

 

Bontás és földmunka
Finanszírozás
Partnereink
Kapcsolatok
 
Rendszeres események
GlaMaNa
Gokart kupa 2011
 
Támogatott szervezetek
Napfény a Beteg Gyermekekért, a Rászorulókért Közhasznú Alapítvány 2015
Fejlődési Rendellenességgel Születettekért Alapítvány Közhasznú Szervezet 2012
Napfény a Beteg Gyermekekért, a Rászorulókért Közhasznú Alapítvány 2011
Napfény a Beteg Gyermekekért, a Rászorulókért Közhasznú Alapítvány 2010
 
GlaMaNa Hírlevél
E-mail:

GlaMaNa
elérhetőség
H-1118 Budapest,
Budaörsi út 139

Csarnoképítés - térkép
térkép

Tel.:+36 (20) 944-6009
Fax: +36 (1) 209-0868

E-mail:
info@glamana.hu


Skype: glamana

©2006 GlaMaNa
 
Csarnoképítés - Finanszírozás
 
Kedvencek közé
Legyen a GlaMaNa a kezdőoldalam!
 
GlaMaNa - A CSARNOK ÉPÍTŐ
 
google
keresés
 
 
Oldaltérkép

 Minden egy helyen:
  . Finanszírozás
  . Tervezés
  . Engedélyeztetés
  . Generál kivitelezés

 

CRAWFORD-HAFA

Ipari kapuk, kapu tömítések, rámpakiegyenlítők

Csarnoképítés - Ipari kapu

Cégünk több éves tapasztalata alapján ajánlhatjuk a csarnoképítéshez a Crawford-Hafa által gyártott ipari kapukat. Biztosan megtaláljuk az Ön igényeinek teljes mértékben megfelelő ipari kapukat.

Szekcionált kapuk

A szekcionált kapuk függőlegesen felfelé nyílnak, így a kapu előtti és mögötti tér szabadon marad. A nyitott kapu elemei vízszintesen a födém alatt, függőlegesen a nyílás fölött vagy a tetőt követő helyzetben állnak.

Beépítési koncepciók:

Csarnoképítés - Ipari kapuA kapuk sínvezetését a rendelkezésre álló hely (vízszintes és függőleges) alapján, a legmegfelelőbb módon építjük be. Ez lehet függőlegesen felfelé nyíló, a födém alá vízszintesen nyíló vagy a tetősíkot követő sínvezetésű is.

A kapuk megjelenését a felhasználási módoknak megfelelően alakítjuk ki. Az igények alapján a kapuk tartalmazhatnak betekintő, bevilágító ablakokat és személybejárót is. A nyitási módok is minden igényt kielégítenek, a kézi nyitástól az automatizált motoros nyitásig.

Csarnoképítés - Ipari kapu

Csarnoképítés - Ipari kapuA Crawford 542 típus alapvetően olyan vevők számára készült szekcionált ipari kapu, akiknek robusztus, jó szigetelésű és helytakarékos kapura van szükségük ipari telephelyük külső falain. Nyitáskor a szekcionált ipari kapu felcsúszik a tető alá, szabad teret biztosítva a kapunyílás körül és teljes mértékben szabadon hagyva azt.

Kiváló minőségű szendvicslemezek biztosítják a jó szigetelési értékeket. Ennek, valamint a nagy számú működtetési opciónak és a kiterjedt értékesítési és szervizhálózatnak köszönhetően a Crawford 542 típus gyakorlatilag minden egyéni igényt képes kielégíteni. Ezen kívül a Crawford 542 típust úgy tervezték, hogy az Európai Irányelvekben szereplő minden működési és biztonsági előírásnak, valamint az Európai Szabványosító Bizottság, a CEN által kibocsátott jövőbeni szabványoknak megfeleljen.

A Crawford 542 típus szendvicslemezének külseje mikrobarázdált, ami a magas fényű festékborítással kombinálva modern, vonzó és egyedi megjelenést kölcsönöz a kapunak.

A Crawford 542 panelek belső felületén nincsenek kiálló alkatrészek, amelyek a kapu nyitása közben sérülési kockázatot jelenthetnének. Ha belső megerősítés szükséges, pl. amikor személybejárót építenek be a főkapuba, a megerősítést úgy tervezik meg, hogy a fentiekhez hasonló kockázatokat csökkentsük. A kapuszekciók közötti vízszintes illesztéseket úgy tervezték meg, hogy a mozgó kapu ne csíphesse be senki ujját. A falon lévő síneket ugyanezen oknál fogva borítással láttuk el. Ezen borítás további értesítésig opcionális kiegészítőként rendelhető meg. Minden Crawford 542 kapu rendelkezik egy speciális, leesés ellen védő berendezéssel, ami megakadályozza a kapu leesését rugótörés vagy kötélszakadás esetén.

Csarnoképítés - Ipari kapu

 

A Crawford 542 típusú kapuk könnyen nyithatók és zárhatók kézzel, mert a kapu súlyát egyedileg a megrendelt kapuhoz gyártott rugókkal ellensúlyozzuk. A Crawford saját maga fejleszti és gyártja elektromos kapunyitó berendezéseit. Komplett készleteket szállítunk, amelyek tartalmazzák a motort, a kötélrendszert és az egyedi vezérlőegységeket. A Crawford kapunyitó berendezések több típusban is kaphatók. Minden kézi nyitású Crawford kaput könnyen el lehet látni motorral és automatikával. A Crawford 542 típus alapkivitelben tartalmaz egy félautomatikus zárat. Cilinderes hengerzárak és egyéb biztonsági elemek is megrendelhetők opcionális tartozékként.

Csarnoképítés - Ipari kapu

A felső, alsó, oldalsó és kapuszekciók közötti szigetelések kiváló záródást biztosítanak, ezáltal csökkentve az energia-költségeket és javítva a munkakörnyezetet az épületen belül.

Csarnoképítés - Ipari kapuA Crawford 542 típust különböző ablakopciókkal tudjuk szállítani, amelyek beengedik a nappali fényt és lehetővé teszik az azzal történő megvilágítást.

A Crawford 542 típus húsz gyári színárnyalatban kapható. A szabvány belső szín a törtfehér (RAL 9002).

 

Csarnoképítés - Ipari kapuBiztonsági megfontolásokból javasoljuk a személy- és járműforgalom különválasztását egy külön mellékbejáró kiépítésével az ipari kapu mellett. Ennek ellenére kapható az ipari kapuba integrált személybejáró is, amennyiben az épület méretei nem teszik lehetővé a fenti szétválasztást.

A kapunyílásokat gyakran megváltoztatják az új igények kielégítése céljából. A fölöslegesen nagy kapunyílásokat előnyösen ki lehet tölteni fix kapuszekciókkal. A beszerelt rögzített szekciók kiválóan felhasználhatók személybejárók elhelyezésére. A gyalogos- és járműforgalom így különválasztható, ami fokozza a biztonságot és javítja a hozzáférést. A rögzített kapuszekciók, a személybejáró és az ipari kapu összeilleszthetők a szabvány színben, vagy bármilyen opcionális színre is befesthetők.

 

Csarnoképítés - Ipari kapuA Crawford 242 típus teljesen üvegezett szekcionált ipari kapu, amelyet olyan vevők számára tervezték, akik optimális nappali fény beengedést és/vagy megvilágítást igényelnek. Nyitáskor a szekcionált ipari kapu felcsúszik a tető alá, szabad teret biztosítva a kapunyílás körül és teljes mértékben szabadon hagyva azt.
Az ablakos szekciók extrudált, eloxált vagy festett alumíniumból készülnek, szimpla vagy dupla akril ablakokkal vagy edzett üveggel ellátva. Ezen kívül a Crawford 242 típust úgy tervezték, hogy az Európai Irányelvekben szereplő minden működési és biztonsági előírásnak, valamint az Európai Szabványosító Bizottság, a CEN által kibocsátott jövőbeni szabványoknak megfeleljen.

A Crawford 242 típus alumínium kereteit eloxálják vagy festik. A legalsó szekció paneljét mikrobarázdákkal látják el, amelyek modern, vonzó és páratlan külsőt kölcsönöznek a kapunak.

A Crawford 242 típus belső felületén nincsenek kiálló alkatrészek, amelyek a kapu nyitása közben sérülési kockázatot jelenthetnének. Ha belső megerősítés szükséges, pl. amikor személybejárót építenek be a főkapuba, a megerősítést úgy tervezik meg, hogy a fentiekhez hasonló kockázatokat csökkentsék.

A kapuszekciók közötti vízszintes illesztéseket úgy tervezték meg, hogy a mozgó kapu ne csíphesse be senki ujját. A falon lévő síneket ugyanezen oknál fogva borítással látták el. Ezen borítás további értesítésig opcionális kiegészítőként rendelhető meg. Minden Crawford 242 kapu rendelkezik egy speciális, leesés ellen védő berendezéssel, ami megakadályozza a kapu leesését rugótörés vagy kötélszakadás esetén.

Csarnoképítés - Ipari kapuA Crawford 242 minden alkatrészét teljes körű minőségbiztosítás mellett és az optimális működés biztosításával tervezik és gyártják cégünk részére. A Crawford gyártási folyamatok az ISO 9001 Minőségbiztosítási Rendszer és az ISO 14001 Környezetgazdálkodási Rendszer szerint minősítettek.

A Crawford 242 típusú kapuk könnyen nyithatók és zárhatók kézzel, mert a kapu súlyát egyedileg a megrendelt kapuhoz gyártott rugókkal ellensúlyozzuk. A Crawford saját maga fejleszti és gyártja elektromos kapunyitó berendezéseit. Komplett készleteket szállítunk, amelyek tartalmazzák a motort, a kötélrendszert és az egyedi vezérlőegységeket. A Crawford kapunyitó berendezések több típusban is kaphatók. Minden kézi nyitású Crawford kaput el lehet látni motorral és automatikával.

Csarnoképítés - Ipari kapu

A Crawford 242 típus alapkivitelben tartalmaz egy félautomatikus zárat. Cilinderes hengerzárak és egyéb biztonsági elemek is megrendelhetők opcionális tartozékként.


A felső, alsó, oldalsó és kapuszekciók közötti szigetelések kiváló záródást biztosítanak, ezáltal csökkentve az energia-költségeket és javítva a munkakörnyezetet az épületen belül.


Csarnoképítés - Ipari kapuA Crawford 242 típust a természetes fény optimális beengedésére és az azzal történő optimális megvilágításra terveztük. Az alsó szekció megrendelhető üvegezett vagy teli kivitelben is.


A Crawford 242 típus szabvány külső és belső színe az eloxált alumínium. Ettől eltérő külső és belső színek korlátlan választékban rendelhetők opcionális tételként. A kereteket ablakokkal vagy szendvicskazettákkal lehet kitölteni. Az ablakok dupla vagy szimpla akriltáblákból vagy edzett üvegből készülnek. A legalsó szekció kapható szendvicslemezes vagy keretes kivitelben is.

Csarnoképítés - Ipari kapuBiztonsági megfontolásokból javasoljuk a személy- és járműforgalom különválasztását egy külön mellékbejáró kiépítésével az ipari kapu mellett. Ennek ellenére kapható az ipari kapuba integrált személybejáró is, amennyiben az épület méretei nem teszik lehetővé a fenti szétválasztást.


A kapunyílásokat gyakran megváltoztatják az új igények kielégítése céljából. A fölöslegesen nagy kapunyílásokat előnyösen ki lehet tölteni rögzített kapuszekciókkal. A beszerelt rögzített szekciók kiválóan felhasználhatók személybejárók elhelyezésére. A gyalogos- és járműforgalom így különválasztható, ami fokozza a biztonságot és javítja a hozzáférést. A rögzített kapuszekciók, a személybejáró és az ipari kapu összeilleszthetők a szabvány színben, vagy bármilyen opcionális színre is befesthetők.

Harmónika kapuk

A harmónika kapuk vagy más néven oldalra nyíló kapuk, a kapu előtti és mögötti teret szabadon hagyják. A nyitott kapu elemei a kapu két oldalán összehajtogatott helyzetben állnak.

Csarnoképítés - Ipari kapuA Crawford 520 modell egy hőszigetelt, erős és megbízható oldalra nyíló kapu, szokványos ipari alkalmazásokhoz. Ezt a modellt külső falba történő beépítésre tervezték - önmagában vagy a felfelé nyíló Crawford 542 szekcionált ipari kapukkal együtt, mivel a két modell külső megjelenését összehangolták. A kapu többféle ablakkal rendelhető meg.

 

Csarnoképítés - Ipari kapu Csarnoképítés - Ipari kapu


Csarnoképítés - Ipari kapu

Minden Crawford oldalra nyíló kapu optimális rugalmasságot biztosít a kapulapkiosztás terén. Maximum 8 méteres szélességüknek köszönhetően a legtöbb ipari létesítmény kapunyílásába beszerelhetők.

Optimális működésük és élettartamuk eléréséhez - a gépekhez hasonlóan - a kapuk is rendszeres karbantartást igényelnek. A Crawford Szerviz az Ön professzionális partnere, ha karbantartásról, javításról vagy modernizálásról van szó. Az egyes felhasználók igényei gyakran egy Szervizszerződésben kerülnek megfogalmazásra és rögzítésre - ezzel a módszerrel Ön is minimalizálhatja kapuja működési zavarait!

Csarnoképítés - Ipari kapuA Crawford 220 oldalra nyíló alumínium kapu olyan hőszigetelt, panorámaszekciós, üvegezett modell, amelyet nagy fényigényű, vagy termékbemutatásra alkalmas helyiségek, pl. bemutatótermek számára fejlesztették ki. Ezt a modellt külső falba történő beépítésre tervezték - önmagában vagy a felfelé nyíló Crawford 242 szekcionált panorámakapukkal együtt, mivel a két modell külső megjelenését összehangolták. A kapu többféle üvegezéssel rendelhető meg.

Minden Crawford oldalra nyíló kapu optimális rugalmasságot biztosít a kapulapkiosztás terén. Maximum 8 méteres szélességüknek köszönhetően a legtöbb ipari létesítmény kapunyílásába beszerelhetők.

Csarnoképítés - Ipari kapu Csarnoképítés - Ipari kapu


Csarnoképítés - Ipari kapu

Optimális működésük és élettartamuk eléréséhez - a gépekhez hasonlóan - a kapuk is rendszeres karbantartást igényelnek. A Crawford Szerviz az Ön professzionális partnere, ha karbantartásról, javításról vagy modernizálásról van szó. Az egyes felhasználók igényei gyakran egy Szervizszerződésben kerülnek megfogalmazásra és rögzítésre - ezzel a módszerrel Ön is minimalizálhatja kapuja működési zavarait!

Csarnoképítés - Ipari kapuA Crawford 521 kapu igen masszív. Extra erős keretszerkezetének és vastag, hőszigetelt kapupaneljeinek köszönhetően nagy igénybevételt jelentő ipari létesítményekben használható.

Minden Crawford oldalra nyíló kapu optimális rugalmasságot biztosít a kapulapkiosztás terén. Maximum 8 méteres szélességüknek köszönhetően a legtöbb ipari létesítmény kapunyílásába beszerelhetők.

Csarnoképítés - Ipari kapu Csarnoképítés - Ipari kapu


Csarnoképítés - Ipari kapu

Optimális működésük és élettartamuk eléréséhez - a gépekhez hasonlóan - a kapuk is rendszeres karbantartást igényelnek. A Crawford Szerviz az Ön professzionális partnere, ha karbantartásról, javításról vagy modernizálásról van szó. Az egyes felhasználók igényei gyakran egy Szervizszerződésben kerülnek megfogalmazásra és rögzítésre - ezzel a módszerrel Ön is minimalizálhatja kapuja működési zavarait!

Csarnoképítés - Ipari kapuA Crawford 220 Carwash modell egy oldalra nyíló, az autómosók körülményeinek megfelelő, szekcionált kapu.


 

A Crawford 220 Carwash modell:

 • Rendkívül megbízható
 • Nagyon praktikus
 • Hosszú élettartamú
 • Sok természetes fényt enged be
 • Költséghatékony
 • Egyik fő jellemzője a biztonság

A rendkívüli megbízhatóság és biztonság nagyon fontos, hiszen az autómosó üzemeltetőjének jövedelme az autómosóból származik. A kapu oldalra nyílik és az egész nyitási folyamat jól látható,ami csökkenti a kapuval történő összeütközés veszélyét. A mosó használói biztosan értékelni fogják, hogy a kapuról nem csepeg le víz a frissen mosott autóra. A nyitási idő igény szerinti beállításával alacsony energiaköltség és jobb munkahelyi környezet érhető el. Ha változnak igényei, számos modernizálási lehetőséggel állunk rendelkezésére. A Crawford 220 Carwash mindezen tulajdonságaiban a praktikusság és a megbízhatóság ötvöződik.

Csarnoképítés - Ipari kapu

A biztonság létfontosságú a kapu használata során, és a Crawford soha nem hajlandó kompromisszumra a biztonság terén. Összes többi kapunkhoz hasonlóan a Crawford 220 Carwash is megfelel a legújabb EU szabványoknak, és számos biztonsági berendezése a standard kivitel részét képezi. A személyi sérülések ellen ujjbecsípés elleni védelemmel és érzékelőkkel védekezünk. A nagy üvegezett szekciókon jól keresztül lehet látni, így könnyű észrevenni bármilyen akadályt a kapu mögött. A magas szintű biztonság kiemelkedő hatékonyságot és jó eredményeket garantál.

A Crawford 220 Carwash modellt úgy tervezték, hogy megfeleljen egy autómosó kihívásainak. A kapu rozsdásodás ellen védett, tartós anyagokból készül. A hoszszabb élettartam és a kevesebb meghibásodás érdekében a kapumozgató berendezés kívül helyezkedik el. A teljesen automatikus, finom indítású/leállású kapumeghajtót könnyen rá lehet kötni az autómosó berendezés vezérlőegységére. Ezen kívül számos modernizálási opciót és különféle automatizálási lehetőségeket kínálunk. A Crawford 220 Carwash modell egy felhasználóbarát és masszív oldalra nyíló kapu, amelyet könnyen beilleszthet létesítményébe.

Biztonsági okokból azt ajánljuk, hogy válassza külön a személy- és gépjármű-forgalmat egy különálló személybejáró beépítésével a Crawford 220 Carwash kapu mellé. A Crawford olyan személybejárókat kínál, amelyek harmonizálnak a kapu külsejével és méretével. Ha a rendelkezésre álló hely nem teszi lehetővé az ilyen szétválasztást, a Crawford a beépített személybejárót ajánlja kiegészítésként.

Minden Crawford oldalra nyíló kapu optimális rugalmasságot biztosít a kapulapkiosztás terén. Maximum 8 méteres szélességüknek köszönhetően a legtöbb ipari létesítmény kapunyílásába beszerelhetők.

Csarnoképítés - Ipari kapu Csarnoképítés - Ipari kapu


Csarnoképítés - Ipari kapu

Optimális működésük és élettartamuk eléréséhez - a gépekhez hasonlóan - a kapuk is rendszeres karbantartást igényelnek. A Crawford Szerviz az Ön professzionális partnere, ha karbantartásról, javításról vagy modernizálásról van szó. Az egyes felhasználók igényei gyakran egy Szervizszerződésben kerülnek megfogalmazásra és rögzítésre - ezzel a módszerrel Ön is minimalizálhatja kapuja működési zavarait!

Gyorsmozgású (fólia) kapuk

A kültéri gyorsmozgású kapuik új generációja a magas igényeket kielégítő, kiváló minőségű termékek fejlesztése során felhalmozott, sokéves tapasztalat gyümölcse.

Csarnoképítés - Ipari kapuA Crawford 855 modell új lehetőségeket kínál a gyártási és anyagkezelési folyamatok hatékonyságának és biztonságának növelésére. A kapu önjavító képessége minimalizálja az állásidőt. Fokozhatja a munkakörnyezet komfortosságát és csökkentheti energiaköltségeit, ha saját igényeihez igazítja a nyitási időt. Ha változnak igényei, számos modernizálási lehetőséggel állunk rendelkezésére.


A Crawford 855 modell maximum 2,5 m/s nyitási sebességre képes.

Csarnoképítés - Ipari kapu

A biztonság létfontosságú a kapu használata során, és a Crawford soha nem hajlandó kompromisszumra a biztonság terén. Összes többi kapunkhoz hasonlóan a Crawford 855 modell is megfelel a legújabb EU szabványoknak, és számos biztonsági berendezéssel láttuk el. Például minimalizálták a lehetséges károkat, mert a kaput úgy tervezték meg, hogy kibírja az erős igénybevételt és az összeütközéseket is. A beépített ablakok (opció) láthatóvá teszik a kapu mögött lévő akadályokat és beengedik a természetes fényt az épületbe. A kapu alsó szélén egy érzékelő található, ami azonnal visszafordítja a kaput, ha akadály kerül az útjába.

A kapuk gondos kezelése megnöveli várható élettartamukat és nagyfokú hatékonyságot biztosít. A Crawford 855 modell mindig elektromos működtetésű, és a kapu finoman indul és záródik, ami meghosszabbítja élettartamát. Az alacsony javítási költségeket eredményező önjavító rendszer a standard kivitel része. A kapu szünetmentes áramforrással, valamint számos automatikus nyitási opcióval is ellátható, az igényelt hozzáférési szinttől függően. Ezen kívül a kapu kiválóan ellenáll az erős szélterhelésnek is, ezért külső használatra ideális, és megfelel a legújabb EU szabványoknak.


Ha az alsó rudat kiütik a vezetősínből, a kapu megáll ott, ahol van, majd automatikusan visszatér kiinduló helyzetébe és elfoglalja helyes pozícióját a vezetősínben. Ekkor ismét készen áll az újbóli használatra.
A kapunyitáshoz/záráshoz a Crawford sokféle kézi és automatikus vezérlőrendszert fejleszt ki és gyárt. Mindig ajánlatos fotocellákat telepíteni kiegészítő biztonsági berendezésként az olyan kapuknál, amelyeket gyalogosok is használnak. Bővebb információért forduljon értékesítési vezetőnkhöz.

Csarnoképítés - Ipari kapu
Az EconoRoll 500 típust kicsi beltéri bejáratokhoz tervezték normális ipari alkalmazásokban.
Az EconoRoll 500 átlátszó PVC kapuszárnya jó megvilágítást és biztonságos munkaterületet biztosít. Az EconoRoll 500 csekély szélességet és belmagasságot igényel, és kis nyílásokba illeszthető be. A kaput acélkerettel szállítjuk.
 
Csarnoképítés - Ipari kapu
Az EconoRoll 1000 típust közepes méretű beltéri/külső bejáratokhoz tervezték, maximum 80 N/m2; (~11 m/s) szélterhelésig, normál ipari alkalmazásokhoz.
Az EconoRoll 1000 kapuszárnya erős, 1 mm vastag PVC anyagból készül, beépített alumínium bordákkal, amelyek ellenállóvá teszik a légnyomás és a mérsékelt szélerősség ellen. Minden panel - beleértve a teljesen átlátszót is - cserélhető.
 
Csarnoképítés - Ipari kapu
Az EconoRoll 1200 típust közepes méretű beltéri bejáratokhoz tervezték, maximum 11 m/s (80 N/m2) szélterhelésig, ahol jó megvilágítás szükséges. Az EconoRoll 1200 kapuszárnya 1,5 mm vastag PVC-ből készül, ami teljesen átlátszó, a megerősített vinil figyelmeztető csíkok kivételével. Az átlátszóság kiváló megvilágítást biztosít, hozzájárulva ezzel egy biztonságos munkakörnyezet kialakításához. A kapuszárny beépített alumínium bordákkal rendelkezik, amelyek ellenállóvá teszik a légnyomás és a mérsékelt szélerősség ellen. Minden panel cserélhető.
 
Csarnoképítés - Ipari kapu
Az EconoRoll 1500 típust közepes méretű beltéri bejáratokhoz tervezték, olyan alkalmazások számára, ahol jó megvilágítás szükséges.
Az EconoRoll 1500 típus kapuszárnya 3 mm vastag PVC-ből készül, és a megerősített vinil figyelmeztető csíkok kivételével teljesen átlátszó. Az átlátszóság kiváló megvilágítást biztosít, hozzájárulva ezzel egy biztonságos munkakörnyezet kialakításához.
 
Csarnoképítés - Ipari kapu
Az EconoRoll 2000 típust közepes méretű beltéri bejáratokhoz tervezték olyan alkalmazások számára, ahol követelmény a zajcsökkentés.
Az EconoRoll 2000 kapuszárnya 2 mm vastag, megerősített, dupla rétegű poliészterből készül, ami igen nagy mértékben csökkenti a zajt és rendkívül csöndesen működik.

Megadoor kapuk

A Megadoor kapukat olyan speciális ipari környezetben dolgozó vevők számára tervezték, ahol a kapuk komoly mértékben vannak kitéve nedvesség, hideg, agresszív kÉMIai anyagok és por hatásának, vagy ahol a kapunyílás nagyon nagy.

Csarnoképítés - Ipari kapuA Megadoor kapu függőleges mozgású, dupla vinilborítású poliészter szárnyakból álló, motorral működtetett harmonikakapu, amelynek szárnyaiban extrudált alumínium merevítőrudak találhatók.

A Megadoor kapuk egyre népszerűbbek számos iparágban, pl. a faszárító-üzemekben, az acéliparban és a vaskohászatban, a fémfeldolgozó iparban, a halpiacokon, a hajógyári dokkokban, a repülőgép hangárokban és még sok más helyen.
A Megadoor kapu fő tervezési szempontja a tartósság volt! Egyedülálló módon két, vinilborítású poliészterből készült panelből vagy függönyből áll, amelyeket vízszintes, extrudált alumínium merevítőrudak támasztanak meg.
A kapu szilárd, nagy teherbírású és rozsdamentes alkatrészekből készül, a megbízható elektromos rendszerben pedig zárt motorok találhatók, hogy ne kerülhessen beléjük kosz vagy por. A Megadoor kapu az időjárás ellen szigetelt, a szerkezethez rögzített, függőleges vezérsíneken siklik föl és le, és úgy működik, hogy felemeli a legalsó rudat, és ezzel egymás tetejére halmozza a szomszédos rudakat, mialatt az anyag mindkét oldalon harmonikaszerűen felgyűrődik.
A nyitó és záró sebesség a típustól függ és 0,2 - 0,6 m/s között változik. A Megadoor kapuk igen kevés mozgó alkatrészt tartalmaznak, ezért csak kevés vagy semmilyen karbantartást nem igényelnek.

Különösen alkalmas a nagy szélterhelésnek kitett alkalmazások céljára, mert egyedi konstrukciójának köszönhetően a vízszintes merevítőrudak átvezetik a szélterhelést a függőleges vezérsínekre és a szerkezetre. Ezért a merevítőrudak méretének és egymástól mért távolságának variálásával a kapu megtervezhető úgy, hogy gyakorlatilag bármilyen szélterhelésnek ellen tudjon állni.
A Megadoor ipari kapuk alján egy rendkívül érzékeny, ellenőrzött elektromos szalagkapcsoló található.  Ha a kapu bármilyen akadályba ütközik, azonnal leáll és visszatér eredeti helyzetébe. A Crawford-Hafa által beszerelt minden kapu CE-igazolással rendelkezik.

Kaputömítések

A kaputömítés a jármű és az épület között szigetel. Azzal, hogy kizárja a szelet, az esőt és a hideget, vagy benn tartja a hideget a hűtőházak esetében, hozzájárul az energiatakarékos és hatékony működéshez, valamint a jobb munkakörnyezet megteremtéséhez. A Crawford-Hafa a rakodástechnikai berendezések vezető szállítója Európában. Vásárlóink választhatnak, hogy egyedi termékként veszik-e meg a kaputömítéseket, vagy egy komplett rakodási rendszer részeként, a kapukkal és a rámpakiegyenlítőkkel.

Csarnoképítés - Ipari kapuA mechanikus kaputömítés olyan helyszínekhez megfelelő, ahol különböző méretű és típusú járműveket szolgálnak ki.

Megerősített oldallemezek a tökéletes és biztonságos szigeteléshez.
Falra és padlóra rögzíthető modellek, valamint rögzített tömítéshomlokzat beton rakodóöblökhöz.

A beépített behúzható ollós karoknak köszönhetően a kaputömítés alkalmazkodni tud a teherautó pozíciójához a beállási manőver közben.

Sárga vagy fehér irányjelző csíkok segítik a beálláshoz szükséges manővereket.

Csarnoképítés - Ipari kapuA felfújható kaputömítést olyan helyszínekre terveztük, ahol rendkívül fontos a szoros illezkedés és változó méretű járművek járnak.
Felfújható felső és oldalsó párnák biztosítják a lehető legtökéletesebb szigetelést a jármű körül.

Használat után gyors leeresztés és kiengedés.

Modellek falhoz, padlóhoz és rakodóházhoz történő rögzítés céljára.

Vezérlőpult és Felhasználói kézikönyv könnyen érthető illusztrációkkal.

Sárga irányjelző csíkok segítik a beálláshoz szükséges manővereket.
A külső hőmérséklet -30° és +60° C között változhat. A keret szigetelt szendvicspanelekben vagy könnyű oszlopprofilokban.
Opciók:

 • Extra magasságú járművekhez való modell.
 • Meghosszabbított felső párna, ha alacsony járműveket is kiszolgálnak.
 • Komplett színprogram.
 • Különböző acél védőkorlátok.
 • Külső világítás.
 • Táblák a belmagasság vagy az azonosító számok feltüntetésére.
 • Megerősített oldalsó párnák erős igénybevétel esetére a cargo terminál tevékenységekhez.

Csarnoképítés - Ipari kapuA szivacs kaputömítés egyszerű de kiváló megoldás olyan helyszíneken, ahol az érkező járművek egyforma méretűek.
Az oldalsó és felső szivacsbetétek hatékonyan szigetelnek, amikor a jármű beléjük tolat.

Csak falra szerelhető.
Fehér irányjelző csíkok segítik a beálláshoz szükséges manővereket.


Opciók:

 • Extra védelem az elülső felületeken az élettartam meghosszabbítása céljából.
 • Színek: a szabvány szín a fekete, de opcionális színek még a szürke és a barna is.
Rámpakiegyenlítők

A rámpakiegyenlítő áthidalja és kiegyenlíti a jármű platója és az épület padlója közötti szintkülönbséget. Az emberek, az áruk és az árumozgató berendezések a rámpakiegyenlítő platformján mozognak, ezért a biztonsági követelmények rendkívül fontosak a baleseti kockázatok csökkentése szempontjából.

Csarnoképítés - Ipari kapuEzen kívül a fel- és lerakodásnak összhangban kell lennie az aktuális forgalmi helyzettel, valamint praktikusnak és költséghatékonynak kell lennie. A Crawford-Hafa a rakodási rendszerek vezető szállítója Európában. Vásárlóink választhatnak, hogy egyedi termékként veszik-e meg a rámpakiegyenlítőt, vagy egy komplett rakodási rendszer részeként, a kapukkal, kaputömítésekkel együtt. Szolgáltatásaink kiterjednek a termékek beépítésére, karbantartására és szervizelésére is.
A rámpakiegyenlítő általában néhány alapfeltétel szerint kerül kiválasztásra: Az épület konstrukciója, a forgalom intenzitása, a járművek típusa, a járművek fenékmagassága és a fel- és lerakodáshoz használt árumozgató berendezések típusa, a szállítandó áru jellege.

Csarnoképítés - Ipari kapuAz ipari épületek rakodóállásainak konstrukciója eltérő. A Crawford-Hafa rámpakiegyenlítőket ezért különböző telepítési alternatívákhoz tervezték. A leggyakoribb rámpakiegyenlítő az elektrohidraulikus modell, billenő orrlemezzel. Néha előfordul azonban, hogy a beállási lehetőségek korlátozottak, és csak az oldalról történő fel- és lerakodást teszik lehetővé. Mivel igen nehéz a járművel szorosan a rakodórámpa mellé állni, a rámpakiegyenlítővel szélesebb rést kell áthidalni. A kitolható orrlemezzel felszerelt rámpakiegyenlítő megoldja ezt a gondot.

Ha egy jármű vagy konténer rakodóterét teljesen kihasználják, a kitolható orrlemezes rámpakiegyenlítő előnyt jelent, mert orrlemezének hossza folyamatosan változtatható. A rámpakiegyenlítő platform dőlésszöge a padlószint és a teherautó platószintje közötti magasságeltéréstől függ. A hosszúság is közvetlenül befolyásolja a dőlésszöget. Az árumozgató berendezések gyártói ajánlásaikban korlátozzák a maximális dőlésszöget. 

Csarnoképítés - Ipari kapuSWINGDOCK: Billenő orrlemez
Meggyőző variálhatóság:

 

 

 

 • Kapható acél vagy alumínium billenő orrlemezzel
 • Optimális billenő orrlemez méretek a platón történő
  biztonságos elhelyezés érdekében
 • Az ívelt billenő orrlemez megakadályozza, hogy
  az árumozgató gépek "fennakadjanak"

Csarnoképítés - Ipari kapu

Az általános ipari alkalmazásokhoz az egyszerűen használható SwingDOCK a standard megoldás. A billenő orrlemez adott hosszúsága miatt a tehergépjárműveknek pontosan kell beállniuk a rámpához; a bedokkolt jármű helyzetén már nem lehet változtatni. A SwingDOCK rendszer megfelel a legtöbb rakodó vállalkozás szokványos igényeinek és teljes mértékben teljesíti az EN 1398 sz. európai szabvány összes szabályát és előírását.

Csarnoképítés - Ipari kapuAz acélból vagy alumíniumból készült orrlemezzel ellátott SwingDOCK működésének alapja egy elektrohidraulikus billentő mechanizmus, amely áthidalja az épület és a tehergépjármű platója közötti utolsó centimétereket. Csarnoképítés - Ipari kapuAmikor felemelik a rámpakiegyenlítőt, az orrlemez felnyílik, majd - a leeresztéskor - biztonságosan ráfekszik a tehergépjármű platójára. A felés lerakodást követően, egy nyomógomb megnyomására, a rámpakiegyenlítő újból felemelkedik, és automatikusan visszatér várakozó állásába, vagyis a rámpa szintjére. A különböző szélességű tehergépjárművek kiszolgálása érdekében a billenő orrlemezek különböző konfigurációkban kaphatók: négyszögletes formában vagy más alakban, vagy lehajtható szelvényekkel.


Műszaki adatok:

 • Acél vagy alumínium orrlemez
 • SafeGUARD rendszer 3 biztonsági hidraulikus hengerrel
 • SuperVISION 105 (Bázis)/105A (CLASSIC) vezérlőrendszerek memóriával, szervizciklus-mutatóval és infravörös interfésszel
 • SuperVISION i400 csúcsvezérlőrendszer (ADVANCED és SUPER), LCD
  kijelzővel és számítógépes hálózatba szervezési lehetőségekkel
 • Beépíthető kompakt konstrukció önhordó kerettel és 6/8 mm-es barázdált lemezzel
 • Teherbírás: 60 kN dinamikus terhelés, 90 kN statikus terhelés

Csarnoképítés - Ipari kapu

Csarnoképítés - Ipari kapuTELEDOCK: Kitolható orrlemez
Meggyőző rugalmasság:

 • Korlátlanul variálható, nagy pontosságú, teleszkópos technológia
 • Ergonómikus kitolható orrlemez alumíniumból
 • Rendkívül sima átmenet a tehergépjármű platójára

Csarnoképítés - Ipari kapuA TeleDOCK, vagyis a kitolható orrlemezzel felszerelt rámpakiegyenlítő, a legrugalmasabb univerzális rakodási rendszer. Legyen az bármilyen összetett, minden rakodási helyzethez megfelelő. Más rámpakiegyenlítőkhöz képest fő előnye kitolható orrlemeze, amelyet pontosan rá lehet helyezni a tehergépjármű platójára, és ezzel lehetővé válik a tehergépjármű teljes rakodóterének kihasználása. A TeleDOCK minden lehetséges felhasználói igényt kielégít, és teljesíti az EN 1398 sz. európai szabvány öszszes szabályát és előírását.

Csarnoképítés - Ipari kapuCsarnoképítés - Ipari kapu

A TeleDOCK technológia volt az, amely a biztonság és a felhasználó-barátság szempontjából tényleg optimalizálta a rámpakiegyenlítő rendszereket. Míg a SwingDOCK mindig precíz beállást igényel, a TeleDOCK-ot a legnagyobb pontossággal lehet ráhelyezni a tehergépjármű platójára, ezért a pontatlanul beállt tehergépjárművek sem jelentenek problémát.Behúzható szélső orrlemez-szegmensek biztosítják a rugalmasságot az eltérő szélességű tehergépjárművekhez. Várakozó helyzetben az orrlemez a rámpakiegyenlítő platformja alatt található. A termék acél és alumínium kivitelben is kapható.

Csarnoképítés - Ipari kapuCsarnoképítés - Ipari kapuCsarnoképítés - Ipari kapu

Műszaki adatok:

 • Acél vagy alumínium orrlemez
 • SafeGUARD rendszer 3 biztonsági hidraulikus hengerrel
 • SuperVISION 205A (CLASSIC) vezérlőrendszer automata nyomógombbal, memóriával, szervizciklus-mutatóval és infravörös interfésszel
 • SuperVISION i400 csúcsvezérlőrendszer (ADVANCED és SUPER), LCD
  kijelzővel és hálózatba szervezési opcióval
 • Beépíthető kompakt konstrukció önhordó kerettel és 6/8 mm-es barázdált lemezzel
 • Teherbírás: 60 kN dinamikus terhelés, 90 kN statikus terhelés

Csarnoképítés - Ipari kapu

Csarnoképítés - Ipari kapuA meredek lejtők megnövelik a rakodási műveletek kockázatát. Egy jármű platószintje gyakran a rámpaszint fölött van, amikor még üres, de már a rámpaszint alá kerül, miután teljesen megrakodták. A rámpakiegyenlítőnek akadály nélkül kell követnie a függőleges változásokat és a lengő mozgásokat a fel- és lerakodás folyamán. Az elektrohidraulikus rámpakiegyenlítőket olyan vevők számára tervezték, akik rakodóállásaikat változó méretű járművekkel használják, és ahol a forgalom sűrűsége viszonylag nagy. A kézi rámpakiegyenlítőket akkor ajánljuk, ha a rakodóállást ritkábban használják, vagy ha nem áll rendelkezésre elektromos áram.

 

 

   Írjon nekünk !  
 

Ha kérdése van, vagy ajánlatot szeretne kérni,
kérem töltse ki!

 
  * Név:  
  * E-mail cím:  
  * Telefonszám:  
       
  Üzenet:
 
   
   


  
Arcelor Mittal burkolati rendszerek
Általános termékek
Különleges termékek
Öntisztító bevonat
Árnyékolók
Napkollektorok
Kompozit födémek
 
Lakossági és Ipari
Élhajlított
Épület Kiegészítők
Ereszcsatorna, élhajlított elemek és lemezek, szegélylemezek, küszöbök, ...
LINDAB ereszcsatorna
Rozsdamentes küszöb és rozsdamentes sarokvédő profil
LINDAB színezett acél szegély, horganyzott szegélylemez
Élhajlított épület kiegészítők (ÁRLISTA)
 
Ügyfeleink írták rólunk
Mafilm minősítés
 
Csarnoképítés Aktuális munkáink
Érd - ketrecfoci klub
 
Csarnoképítés Legutóbb elkészült munkák
Erdőtelek raktár
Pajzos - hűtött raktár
Mafilm - Huszárik Stúdió
LMR600 tetőburkolat
LIDL áruház - Esztergom
 
ASTRON
Csarnoképítés cikkek
Acélszerkezetű csarnokok viselkedése tűz esetén
Az acélszerkezetű csarnoképítés rakodási rendszerek
Extrém méretű kapunyílásokra, extrém körülményekre gyártott kapuk
Acélszerkezetű csarnokok tetőrendszerei
A nagy fesztávolságú acélszerkezetű csarnoképítés
Az acélszerkezetű csarnoképítés szoftveres támogatása
ASTRON TÖBBSZINTES ÉPÜLETEK - Épületek egyedi igényekre
Színezett acél, rozsdamentes és színesfém élhajlított elemek
Lindab Rainline ereszcsatorna rendszer
 
ASTRON
Csarnoképítés folymata
 
ASTRON
Csarnoképítés
Az ASTRON csarnok
ASTRON csarnok előnyei
Méretre szabott ASTRON csarnok
Rugalmas ASTRON rendszer
 
ASTRON csarnok
Gyárlátogatás
 
ASTRON csarnok
Elemei
ASTRON főtartószerkezet
ASTRON másodlagos tartószerkezet
LPR1000 tetőburkolat
LMR600 tetőburkolat
PR tetőburkolat
ASTROTEC tetőburkolat
DSR kéthéjú tető
POLAR tetőburkolat
SPACETEC/MULTITEC lágytető rendszerek
PA falburkolat
EUROTEC falburkolat
SINUTEC falburkolat
SINUTHERM falburkolat
POLAR falburkolat
Kazettás falrendszer
Belső burkolat
ASTROTHERM hőszigetelés
Darupályatartók
Közbenső födémek
ASTRON csarnok elemeinek a színválasztéka
 
ASTRON csarnok
Tartozékok
Egyhéjú és szigetelt tetőbevilágítók
Taréj bevilágítók
 
Gerincszellőzők
Körszellőzők
Tetőkibúvók
Hő- és füstelvezető kupolák
 
Ipari kapu keretek
Ipari kapuk
Személybejárók és ablakok
Függönyfalak  
 
ASTRON csarnok Minőségi tanúsítványok
TÜV
SOCOTEC
ÉMI
Környező országok minőségi tanúsítványai
Egyéb európai országok minőségi tanúsítványai
 
ASTRON Csarnoképítés Referenciák
Autószalon építés
Gyártócsarnok és Iparicsarnok építés
Kereskedelmi épületek kivitelezése
Irodaház építés
Logisztikai csarnok építés
Raktár építés
Újrahasznosító üzemek fejlesztése
Sportcsarnok építés
Uszoda építés
Tornaterem építés
 
Katalógusok (pdf)

Lindab - Astron

Lindab-Astron termékleírás

Astrotherm hőszigetelés

Egyszintes épületek

Többszintes épületek

Épület védelem

Sinutec - Kazettás fal

Polar Multitec Spacetec tetőrendszerek

LMR600 tetőrendszerek

LPR1000 tetőburkolati rendszerek

LPA LPD falrendszerek

Polar Sinutherm falrendszerek

Közbenső födémek és darupályatartók

 

 
     
 
  © 2009 www.GlaMaNa.hu -  E-mail: info@glamana.hu - Webmaster: Gócz Béla - Honlap-készítés: www.MobilMediaStudio.com